Stabilo Swing Cool Pastel - Διαθέσιμο πλέον σε 10 διακριτικά και απαλά χρώματα!!!



Τα pastel είναι τα νέα cool χρώματα.

Τα STABILO swing cool Pastel, χάρη στο πρακτικό clip, μεταφέρονται εύκολα και αποτελούν την ιδανική λύση για όσους θέλουν να υπογραμμίσουν και να παίξουν με διακριτικά και απαλά χρώματα.

Τα STABILO swing cool Pastel είναι ιδανικά για μαθητές, φοιτητές και όσους βρίσκονται σε κίνηση. Αυτοί οι στυλάτοι μαρκαδόροι υπογράμμισης ταιριάζουν σε κάθε τσέπη και διατίθενται τώρα σε 10 διακριτικές, μοντέρνες, παστέλ αποχρώσεις, με λευκά καπάκια και πρακτικά λευκά clip, για εύκολη μεταφορά.


Πληροφορίες προϊόντος:

- Οι 10 αποχρώσεις των STABILO Swing Cool Pastel είναι εντυπωσιακές.

- Το τιρκουάζ, το γαλακτώδες κίτρινο, το ρομαντικό ροζ, το λιλά, το κρεμώδες ροδακινί, το πράσινο της μέντα, το μπλε του ουρανού, το λάιμ, το ανθισμένο ροζ και το ώριμο κοραλοκόκκινο συμπληρώνουν τέλεια τα έντονα χρώματα της σειράς NEON.

- Αυτοί οι μαρκαδόροι υπογράμμισης αντέχουν χωρίς καπάκι έως και 4 ώρες.

- Η ειδικά σχεδιασμένη μύτη για εύρος γραφής 1 και 4mm - τα καθιστά ιδανικά για υπογράμμιση κειμένων διαφορετικών μεγεθών, καθώς και για σχεδίαση διαφορετικού πάχους γραμμών.

- Τραβήξτε όλα τα βλέμματα με τη νέα έκδοση των STABILO swing cool Pastel, χάρη στο εντυπωσιακά πρακτικό και κομψό σχεδίασμά τους.





Σχόλια